To bøger om CMM for konsulenter

Håndbog i CMM for konsulenterHåndbog i CMM for konsulenter giver konsulenter, coaches og ledere dynamiske metoder til at hjælpe deres klienter og organisationer til at forstå og håndtere de kommunikationsmønstre, der har skabt de mere og mere komplekse spørgsmål og den gensidige afhængighed, som de (og deres klienter) møder på arbejdspladsen.

Teori og praktiske redskaber
Bogen slår bro mellem de teoretiske begreber i kommunikationsforståelsen bag Coordinated Management of Meaning (CMM) og de praktiske redskaber i CMM og stiller håndgribelige ressourcer og modeller til rådighed, som kan bruges i mange forskellige organisationsmæssige sammenhænge, fra konfliktløsning mellem enkeltpersoner til kulturforandring i en hel organisation.

Bogen er et koncentrat af års forskning og refleksiv praksis med klienter i mange forskellige brancher.

Håndbog i CMM for konsulenter tilbyder:

  • En god begynderbog i CMM’s principper og praksis, herunder redskaber til at udforske meningsskabelse og handlingskoordinering mellem mennesker.
  • Et detaljeret caseeksempel, som illustrerer anvendelsen af CMM’s indsigter og modeller.

Køb Håndbog i CMM for konsulenter

Pris 248 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


 Arbejdsbog i CMM for konsulenterDen ledsagende Arbejdsbog i CMM for konsulenter beskriver de otte store modeller, der kan anvendes i konsultationsprocessen. Den ligefremme skrivestil og virkningsfulde tilgang til at designe rådgivende opgaver vil være en støtte for konsulenter, coaches og ledere til at gøre deres arbejde bedre.


Køb Arbejdsbog i CMM for konsulenter
Pris 98 kr. inkl. moms, ekskl. levering
Køb e-bog hos www.saxo.com


Om forfatterne

Barnett PearceBarnett Pearce, ph.d., har været konsulent for foreninger og organisationer, faciliteret offentlige og private møder og uddannet professionelle konsulenter i Nord- og Sydamerika, Europa, Asien, Australien og Afrika igennem de sidste femten år. Han er professor emeritus ved School of Human and Organizational Development på Fielding Graduate University og stiftende medlem og bestyrelsesmedlem i Public Dialogue Consortium. Pearce er kendt for sit arbejde inden for kommunikationsteori og har skrevet syv bøger og over hundrede artikler og kapitler.

Jesse SostrinJesse Sostrin, ph.d., er direktør for ledelses- og organisationsudvikling i Wilshire sundheds- og lokalsamfundsservice (WHCS). I denne stilling er Jesse ansvarlig for udformningen og indførelsen af en ledelses- og organisationsudviklingsstrategi for hele selskabet og for at stille ledelseskonsulenter og -ressourcer til rådighed for de agenturer og programmer, som WHCS betjener. Ud over sin rolle hos WHCS er Jesse beskæftiget med at skrive, holde foredrag og yde konsulentbistand i skæringspunktet mellem menneskelig og organisatorisk udvikling. Han er anerkendt som mediator og ledelsescoach over hele USA, og han har specialiseret sig i at hjælpe organisationer og deres ledere med at reducere funktionsbarrierer og forbedre lærings- og præstationskapaciteten på alle organisationens niveauer.

Kimberly PearceKimberly Pearce, MA, har undervist ved De Anza College i San Francisco Bay-området siden 1986. Ud over sin fuldtidsstilling er hun medgrundlægger af tre organisationer, nemlig CMM Institute for Personal and Social Evolution, Pearce Associates og Public Dialogue Consortium. Kims engagement som praktiker og forsker omfatter forbindelser mellem Bubersk dialog, transformationslæring for voksne, interpersonel neurobiologi og CMM som hjælp til at skabe mere inkluderende og refleksive måder at være og handle på i en globaliseret, postmoderne verden. Hendes arbejde som praktiker inkluderer et antal projekter i USA samt i Colombia, Argentina, Brasilien, Danmark, England, Irland, Ægypten, Grækenland og Frankrig.


Fakta om bøgerne

Håndbog i CMM for konsulenter
Barnett Pearce, Jesse Sostrin og Kimberly Pearce
128 sider
Oversat af Ole Lindegård Henriksen
ISBN: 978-87-92542-21-2 (trykt udgave)
Pris: 248 kr.
ISBN: 978-87-92542-22-9 (e-bog)
Pris: cirka 178 kr.

Arbejdsbog i CMM for konsulenter
Barnett Pearce, Jesse Sostrin og Kimberly Pearce
44 sider
Oversat af Ole Lindegård Henriksen
ISBN: 978-87-92542-21-6 (trykt udgave)
Pris: 98 kr.
ISBN: 978-87-92542-24-3 (e-bog)
Pris: cirka 68 kr.
Begge bøger er udkommet den 22. august 2011

Menu