JUST DO IT: Handl!

Handl!Vi skal handle mere, købe, være aktive, proaktive, omstille os, gå ind for noget. Efterhånden har den maniske handlen fået karakter af gentagelsestvang. Vi handler for at handle eller endda bare for at vise andre, at vi handler.

Handl! kritiserer tidens handletvang og tegner et billede af et andet og sandere handlebegreb.


Køb Handl!

Pris 150 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om bogens forfattere

Henrik Jøker Bjerre Henrik Jøker Bjerre er lektor i Anvendt Filosofi på Aalborg Universitet og medlem af filosofkollektivet Center for Vild Analyse. Han underviser og forsker i blandt andet kulturanalyse, tysk idealisme, Kierkegaard, psykoanalyse og nyere slovensk filosofi. Blandt hans tidligere udgivelser er bøgerne Analysér! (Forlaget Mindspace, 2015), Den nyttige idiot (med Carsten Bagge Laustsen, Samfundslitteratur, 2013), Særklasse – Den tøvende revolution (med Center for Vild Analyse, Informations Forlag, 2012) og Kantian Deeds (Continuum, 2010).

Læs mere her:
httpss://vbn.aau.dk/da/persons/127187

Brian Benjamin Hansen Brian Benjamin Hansen er ph.d. i filosofi, adjunkt på VIA University College og medlem af filosofkollektivet Center for Vild Analyse. Han forsker i filosofi, psykoanalyse, kulturanalyse og videnskabsteori. Blandt hans tidligere udgivelser er bøgerne At se verden i et sandkorn – Om eksemplarisk metode (red. med Jan Holm Ingemann, Samfundslitteratur, 2016), Kierkegaard gentaget (red. med Søren Mau, Forlaget Philosophia, 2013) og Særklasse – den tøvende revolution (med Center for Vild Analyse, Informations Forlag, 2012).

Læs mere her:
www.ucviden.dk


Om serien ’Skolen for livet’

Handler om alt det, du ikke lærte i skolen. Om at leve dit liv i en kultur i konstant forandring. At mærke efter, analysere, relatere, tale, vide, handle, lytte, dømme, se – leve. For nu blot at nævne nogle af de mange færdigheder, som vi måske tager for givet, men som vi alle har brug for skoling i for virkelig at mestre.

Serien tager fat på nogle af de mest grundlæggende spørgsmål om de færdigheder, vi bruger til at finde os til rette med det moderne livs udfordringer. På den måde er serien også et bud på et moderne dannelsesrepertoire. Ikke for at give endegyldige svar, men for at blive ved med at stille gode spørgsmål.


Andre udgivelser i serien ’Skolen for livet’

Analysér!
Lektor i anvendt filosofi og medlem af filosofkollektivet Center for Vild Analyse Henrik Jøker Bjerre giver i Analysér! et overblik over, hvorfor kulturen skal analyseres, hvorfor det giver ny viden, og hvordan man kan gribe det an. Del af serien ’Skolen for livet’.

Af Henrik Jøker Bjerre

Læs mere om Analysér! og køb bogen >>


Bliv til! tager på opdagelsesrejse og jagter en forståelse af vores eksistens – hvad den så end er. Vi er som individer ufærdige, og har selv ansvaret for vores tilværelse, der lige så meget er en til-blivelse. Bogen indeholder desuden refleksionsøvelser, eksistensens ti hårde grundvilkår samt fem filosofiske tips til at komme overens med dem.

Af Christoffer Boserup Skov

Læs mere om Bliv til! og køb bogen >>


Tal! - sammenTal! – sammen
Ved at forstå, hvordan vi kan begrunde vores talehandlinger og talefrihed, kan vi se, hvilken magt talen har, og hvordan vi kan blive bedre til at tale på en måde, der åbner for rummelige fællesskaber, hvor flest muligt har indflydelse, og hvor vi gennem vores forskellighed udfordrer hinanden til en bred, nysgerrig og nuanceret forståelse af forhold i verden.

Af Ejvind Hansen

Læs mere om Tal! – sammen og køb bogen >>


Fakta om Handl!

Handl!
Af Henrik Jøker Bjerre og Brian Benjamin Hansen
208 sider
ISBN (trykt bog): 978-87-93535-20-6
Pris: 150 kr.
ISBN (e-bog): 978-87-93535-21-3
Pris: ca. 105 kr.
Udkommer 8. november 2017
Hent gratis læseprøve i epub-format >>

Menu