Solen mit hjerte

Solen mit hjerte af Thich Nhat Hanh– Refleksioner over mindfulness, koncentration og indsigt

I Solen mit hjerte trækker Thich Nhat Hanh på personlige erfaringer og moderne videnskab og filosofi for at føre læseren mod en dybere værdsættelse af tilværelsen. Han fortæller i et enkelt og indlevende sprog, hvordan genstande og begivenheder i hverdagen kan føre til stor indsigt. Frugtkødet i hjemmepresset æblejuice, der daler mod glassets bund, eller vinden, der blæser ind i et rum og får papiret til at flyve op.

“Visdom er en levende strøm, ikke et ikon, der skal opbevares på et museum. Denne lille bog foretrækker at være en ven frem for en bog. Du kan tage den med dig i bussen eller metroen på samme måde som din frakke eller dit halstørklæde. Den kan når som helst give dig øjeblikke af glæde.” – fra bogens indledning.

Bogen henvender sig til alle som er interesserede i mindfulness – begyndere som professionelle.


Køb Solen mit hjerte

Pris 158 kr. inkl. moms, ekskl. levering


Om forfatteren Solen mit hjerte
Thich Nhat Hanh: Solen mit hjerte Thich Nhat Hanh (født 1926) er buddhistisk munk, lærer, forfatter, digter og fredsaktivist. Hans livslange arbejde for at skabe fred og forsoning bevægede Martin Luther King Jr. til at indstille ham til Nobels fredspris i 1967. I dag bor han i Sydfrankrig og rejser regelmæssigt for at lede retræter om kunsten at leve nærværende. Han er forfatter til omkring 100 bøger, heriblandt Fred er vejen og Åndsnærværets mirakel.


Fakta om bogen

Solen mit hjerte
- refleksioner over mindfulness koncentration og indsigt
Thich Nhat Hanh
126 sider
Oversat af Tom Bøgeskov
Originaltitel: The Sun my Heart
Omslag af Louises Design
ISBN (trykt bog) 978-87-92542-27-4
Pris: 158 kr.

Menu