Hvorfor meditere?

Hvorfor meditere? af Matthieu Ricard– At arbejde med tanker og følelser

Ricard, der oprindeligt var en lovende molekylærgenetiker, blev buddhistisk munk og bringer dette særlige perspektiv med ind i sin meditationspraksis. Han er ofte omtalt som “den lykkeligste mand i verden,” og rådgiver os som sådan i de måder, hvorpå vi kan opnået et liv præget af følelser af ro og tilfredshed.

Denne oplysende bog samtænker det åndelige med det videnskabelige, det transcendente med den pragmatiske, og den vestlige verden med Østens visdom. Uanset hvilken synsvinkel du nærmer dig det fra – om det handler om personlig forandring eller fysisk helbred – så vil meditation fremstå som en væsentlig ingrediens i at leve et afbalanceret liv.

Bogens anvendelse og målgruppe
I et enkelt og klart sprog guider Ricard læserne gennem teorier om og forskellige former for meditation, og demonstrerer de mange fordele ved at meditere i vores moderne verden. Han viser læserne, hvordan de opnår følelsesmæssig balance, styrker nærværet, udvider den altruistiske kærlighed og udvikler en følelse af indre ro samt reducerer angst, sårbarhed over for smerte og tendenser til depression og vrede.


Køb Hvorfor meditere?

Pris 198 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om forfatteren til Hvorfor meditere?
Matthieu Ricard: Hvorfor meditere?Matthieu Ricard er en buddhistisk munk, der havde en lovende karriere i cellulær genetik, inden han forlod Frankrig for at studere buddhisme i Himalaya for 40 år siden. Han er en best-sælgende forfatter, oversætter og fotograf, og en aktiv deltager i den videnskabelige forskning om effekten af meditation på hjernen. Han bor i Nepal og dedikerer meget af sin tid til humanitære projekter i Himalaya.


Fakta om bogen

Indholdsfortegnelse og forord (pdf) >>
Lektørudtalelse (pdf)>>
Hvorfor meditere?
- At arbejde med tanker og følelser
Af Matthieu Ricard
160 sider
ISBN (trykt bog) 978-87-92542-25-0
Pris: 198 kr.
ISBN (ebog) 978-87-92542-26-7
Pris: cirka 138 kr.
Originaltitel: L’Art de la méditation
Oversætter: Tom Bøgeskov
Omslag: Louises Design
Udkommer: 12. marts 2012

Mere om Matthieu Ricard

Menu