Det stille og rolige sted

Det stille og rolige sted af Amy SaltzmanHjælp børn og unge med at opleve stilhed og ro i øjeblikket

Mange børn og unge oplever pres i skolen, fra kammeraterne og hjemme. For at håndtere presset, er det afgørende at give dem færdigheder og værktøjer, så de kan være sunde og glade – både nu og under deres rejse ud i den voksne verden.

Mindfulness som praksis – at vise øjeblikket opmærksomhed med et venligt og nysgerrigt sind – giver ro, og kan hjælpe børn med at arbejde med vanskelige følelser, forstærke positiv kommunikation og nære omsorg for sig selv og andre. Videnskabelige undersøgelser har også vist, at mindfulness kan dæmpe angst og depression og forstærke opmærksomhed, læring og modstandskraft hos børn og unge.

Det stille og rolige sted af Amy Saltzman tilbyder lærere, terapeuter, rådgivere og forældre et otteugersprogram i mindfulness, der indeholder trinvise instrukser og redskaber, så facilitatorer selv kan stå for gennemførelsen af hele programmet eller dele af det. Programmet er især velegnet til grupper. De enkle øvelser og hjemmeopgaver er børnevenlige og opdelt efter alder. Der hører audioguidede mindfulnessøvelser til bogen, som kan downloades.

Det føles lidt mærkeligt, men fredeligt. Jeg kan ikke sige, hvordan jeg bruger mindfulness derhjemme, men jeg ved at det hjælper mig, når jeg bliver vred på min bror. – Elev, fjerde skoleår


Køb Det stille og rolige sted

Pris 198 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om bogens forfatter til Det stille og rolige sted

Amy Saltzman: Det stille og rolige stedAMY SALTZMAN er holistisk læge, mindfulnesscoach, forsker, mor, mangeårig sportsudøver og lejlighedsvis digter. Hendes passion er at støtte mennesker i alle aldre med at forøge deres velvære og opdage Det stille og rolige sted i deres indre.

Læs mere her: www.stillquietplace.com


Omtale af Det stille og rolige sted af Amy Saltzman

 

”I en tid, hvor der er større behov for det end nogensinde før, fremlægger Amy Saltzman et effektivt program, som ikke bare tilbyder at dæmpe stress og emotionelle kampe for vores børn, men også er en opskrift på heling af vores verden.”
Elisha Goldstein, ph.d., forfatter til The Now Effect og medforfatter til A Mindfulness-Based Stress Reduction Workbook

”Med visdom, venlighed og inspirerende klarhed udgået af års liv og arbejde med at undervise i mindfulness fører Amy Saltzman os igennem de videnskabeligt anerkendte skridt, som kan hjælpe unge mennesker med at lære sig grundlaget for modstandskraft, fokus og omsorg. Bogen er evidensbaseret, klinisk nyttig og pædagogisk fremragende, og den tilbyder afgørende redskaber til alle, der ønsker at lade en mester lære sig, hvordan børn og unge kan opdage Det stille og rolige sted, en kilde til emotionel og social intelligens og et livslangt centrum for indre ro.”
Daniel J. Siegel, MD, forfatter til Brainstorm: The Power and Purpose of the Teenage Brain og Mindsight: The New Science of Personal Transformation; klinisk professor ved University of California, Los Angeles, School of Medicine og medleder af UCLA’s Mindful Awareness Research Center

”Med stor klarhed og en usædvanlig opmærksomhed for detaljer giver Amy Saltzman os meget mere end et førsteklasses mindfulnessprogram. Det stille og rolige sted er et portræt af en mesterunderviser i funktion.”
Richard Brady, MS, medgrundlægger og formand for Mindfulness in Education Network og medforfatter til Tuning In: Mindfulness in Teaching and Learning

”Amy Saltzman har skrevet et meget oplysende og ekstremt praktisk orienteret mindfulnessbaseret program for børn og unge. Det stille og rolige sted indeholder trinvise instrukser, så facilitatorer kan stå for gennemførelsen af hele programmet eller dele af det. Det er en helt central bog for sundhedspersonale, undervisere og forældre, som ønsker at lære børn og unge mindfulness og sociale og emotionelle færdigheder. Kan anbefales stærkt!”
Sam Himelstein, ph.d., leder af Mind Body Awareness Project og forfatter til A Mindfulness-Based Approach til Working with High-Risk Adolescents

”Amy Saltzmans autoritative bog rummer den visdom og de byggesten, du får brug for, hvis du vil dele mindfulness med børn og teenagere. Det er langt mere end en arbejdsbog – den er et stof, man kan tilegne sig og undervise en klasse i, og den er skrevet af et menneske, der har deltaget i bevægelsen for at udbrede mindfulness til unge lige siden begyndelsen.”
Susan Kaiser Greenland, JD, forfatter til The Mindful Child

”Det stille og rolige sted” er præcis den guide, som forældre og professsionsudøver har ventet på i håb om at kunne fjerne mystikken fra det at praktisere mindfulness. Vi ved alle sammen, at vores børn er for stressede, og vi vil gerne lave om på det. Det stille og rolige sted er en vigtig modgift og et akkompagnement til det stressede liv, som vores børn lever i dag. Dette krystalklare program lærer børnene, præcis hvordan de skal indføre tankefuld, beroligende opmærksomhed i deres daglige oplevelser og kampe, så de ikke bare reducerer pres og belastning, men også får en bedre livskvalitet. Fyldt med børnevenlige forklaringer og øvelser, og alle børn vil have glæde af at finde det stille og rolige sted i deres indre. Amy Saltzman er den perfekte vejviser.”
Tamar Chansky, ph.d., forfatter til Freeing your Child from Anxiety: Powerful, Practical Solutions to Overcome Your Child’s Fears, Worries, and Phobias

”I denne klare og omsorgsfulde guide tilbyder Amy Saltzman os en lys og munter vej, som kan føre vores børn til fred og selvindsigt via mindfulness.”
Christopher Willard, PsyD, forfatter til Child’s Mind

”Amy Saltzman gør undervisning i mindfulness tilgængelig for brede kredse med denne dejlige bog. Den er et strålende destillat af mange års erfaring med undervisning i mindfulness for børn fra børnehavealderen til tolvte skoleår. Det stille og rolige sted er et must for alle, der ønsker at undervise i værdifulde livsfærdigheder. Det er en af de bedste og mest komplette bøger om at undervise i mindfulness, som jeg har læst.”
Brian Despard, forfatter til You Are Not Your Thoughts: Mindfulness for Children of All Ages

”Hvad vores travle moderne verden har brug for, er, at flere voksne viser børnene vej til Det stille og rolige sted. Endelig har vi fået en trinvis guide til opbygning af vitale færdigheder for børn: venlighed, modstandskraft, opmærksomhed og stressstyring. Saltzman tilbyder praktisk daglig vejledning til støtte for børn i enhver alder og har frembragt en uerstattelig ressource på feltet.”
Mark Bertin, MD, udviklingspædiater og forfatter til The Family ADHD Solution

Det stille og rolige sted er en intelligent, gennemtænkt og tiltrækkende guide til indføring af børn i mindfulness. Amys varme og erfaring lyser ud gennem hendes ord, og hendes invitation til at udforske verden med venlighed og nysgerrighed er præcis, hvad jeg kunne ønske for min egen datter. Min undervisning og mine forældrefærdigheder vil blive bedre, efter at jeg har læst denne bog.”
Jennifer Cohen Harper, forfatter til Little Flower Yoga for Kids

Fakta om bogen

Det stille og rolige sted
Et mindfulnessprogram til at lære børn og unge at dæmpe stress og vanskelige følelser

Af Amy Saltzman
Oversat af Ole Lindegård Henriksen
236 sider
ISBN (trykt bog): 978-87-92542-81-6
Pris: 198 kr.
ISBN (e-bog): 978-87-92542-82-3
Pris cirka: 138 kr.
Gratis læseprøve (epub) >>
Lektørudtalelse (pdf) >>
Meditationer er indtalt af Flora Eriksen, Mindfulness Akademiet

Materialer til bogen

Menu