Dem om meditation og mindfulness

Bøger om meditation og mindfulness fra Forlaget Mindspace:


Det stille og rolige sted af Amy SaltzmanDet stille og rolige sted
Amy Saltzman er med sin mangeårige erfaring som mindfulness-instruktør og -forsker en af pionererne i arbejdet med at lære børn og unge at dæmpe stress og vanskelige følelser. Det stille og rolige sted er et otteugersprogram i mindfulness til lærere, terapeuter og forældre.

Af Amy Saltzman

Læs mere om Det stille og rolige sted og køb bogen >>


Et frygtløst hjerte - Thupten JinpaEt frygtløst hjerte
Et frygtløst hjerte er baseret på et banebrydende otteugers kursus i medfølelsestræning, som forfatter og tidligere munk Thupten Jinpa udviklede på Stanford University Medical School. Programmet i medfølelsestræning, der præsenteres i denne bog, viser, at en systematisk træning af vores sind og hjerte har de samme daglige, personlige fordele som mindfulness, men går skridtet videre mod at forandre vores fælles verden.

Af Thupten Jinpa

Læs mere om Et frygtløst hjerte og køb bogen >>


Fuglen i hånden. En vejviser til indre ro og handlekraft af Didde Flor Rotne & Nikolaj Flor RotneFuglen i hånden. En vejviser til indre ro og handlekraft
Dette er en inspirerende og poetisk vejviser til, hvordan og hvorfor mindfulness som livsindstilling skaber praktisk visdom og glædesfyldt handlekraft, der kan anvendes direkte i en moderne hverdag.

Af Didde Flor Rotne & Nikolaj Flor Rotne

Læs mere om Fuglen i hånden og køb bogen >>


Hvorfor meditere? af Matthieu RicardHvorfor meditere?
– At arbejde med tanker og følelser
Denne oplysende bog samtænker det åndelige med det videnskabelige, det transcendente med den pragmatiske, og den vestlige verden med Østens visdom. Uanset hvilken synsvinkel du nærmer dig det fra – om det handler om personlig forandring eller fysisk helbred – så vil meditation fremstå som en væsentlig ingrediens i at leve et afbalanceret liv.

Af Matthieu Ricard

Læs mere om Hvorfor meditere? og køb bogen >>


Menu