Motivation

Motivation – Viden og værktøj fra positiv psykologi af Kennon Sheldon – Viden og værktøj fra positiv psykologi

I et let læst sprog præsenterer Kennon Sheldon i denne bog sin teori om positiv motivation, der på dansk hedder selvreguleringsteorien. Bogen er opbygget om de fire motivationsspørgsmål og en skelnen mellem blandt andet ekstern, introjiceret, identificeret og indre motivation. Den indre motivation er selvbestemmende og den, vi ofte vil stræbe efter, da den er drevet af lyst.

Motivation
For at finde ud af, hvad du selv er motiveret af, og hvordan du motiverer andre, hjælper bogen dig med at besvare spørgsmål som: Er du motiveret af at opnå noget eller af at undgå noget? Har du tillid til, at du kan nå dine mål? Er dine mål i overensstemmelse med dine værdier?

Til professionelle og studerende
Bogens klare sprog og de mange arbejdsspecifikke øvelser, refleksionsbokse og oversigter gør den velegnet til ledere, konsulenter, undervisere, coaches og terapeuter, der ønsker at skabe bedre rammer for, at folks indre motivation kan folde sig ud. Studerende kan få et overblik over store dele af forskningen i motivation og et indblik i mange af feltets kernebegreber.

Nyt dansk forord ved Ebbe Lavendt.


Køb Motivation

Pris 248 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om forfatteren til Motivation
Kennon Sheldon: MotivationKennon Sheldon er professor i psykologi ved University of Missouri (USA). Hans forskning i positiv psykologi og hans motivationsteori har gjort ham til en anerkendt forsker, forfatter og foredragsholder.

Læs mere om Kennon Sheldon her >>


Anmeldelse af Motivation
Fakta om bogen Motivation

Indholdsfortegnelse og forord (pdf) >>
Motivation - viden og værktøj fra positiv psykologi
Kennon Sheldon
144 sider
Oversat af Ole Lindegård Henriksen
ISBN (trykt udgave) 978-87-92542-33-5
Pris 248 kr.
ISBN (e-bog) 978-87-92542-34-2
Pris cirka 178 kr.
Udkommet den 17. september 2012

Menu