Kærlighed

Barbara L. Fredrickson: Kærlighed– et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver

I Kærlighed tager Barbara L. Fredrickson os med på en videnskabelig tur gennem kroppen på udkig efter kærligheden. Fredrickson viser, hvordan ny forskning vender op og ned på mange af vores vante forestillinger om, hvad kærlighed egentlig er. Ifølge Fredrickson er kærlighed hverken evig, betingelsesløs eller eksklusiv, ej heller er den et særligt bånd eller seksuelt begær. Kærlighed er snarere et ”mikro-moment af positivitetsresonans”, forstået som en flod af positive emotioner delt med en anden – enhver anden.

Bogen tegner et umiddelbart forståeligt billede af, hvordan kærligheden påvirker vores sundhed, energi og velvære på specifikke, videnskabeligt målbare og bogstaveligt talt livsvigtige måder. Samtidig præsenterer hun en række velafprøvede metoder, som vil hjælpe med at skabe mere – meget mere – kærlighed i vores liv.

Det er på høje tid at udvide vores syn på kærlighed. Når vi forstår, hvad der får den til at blomstre, kan vi finde kærlighed hver dag.


Køb Kærlighed

Pris 198 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om forfatteren til Kærlighed
Barbara Fredrickson: KærlighedBarbara L. Fredrickson, ph.d., er professor i psykologi og ledende forsker på Positive Emotions and Psychophysiology Laboratory ved University of North Carolina. Hun er en førende forsker inden for socialpsykologi og positiv psykologi med særligt fokus på betydningen af positive emotioner. På dansk er tidligere udkommet hendes bog Positivitet, hvori hun beskriver, hvordan oplevelsen af positive følelser i et 3 til 1-forhold har et livsforandrende potentiale.

Læs mere på positivityresonance.com >>


Video
Se Barbara Fredrickson præsentere bogen Kærlighed:


 

Fakta om bogen Kærlighed

Kærlighed – et nyt syn på vores overordnede emotion, som styrer alt, hvad vi tænker, gør, føler og bliver
Af Barbara Fredrickson
Oversat af Ole Lindegård Henriksen
248 sider
Udkommer 7. november 2013
ISBN 978-87-92542-61-8 (trykt bog)
Pris 198 kr.
ISBN 978-87-92542-62-5 (e-bog)
Pris cirka 138 kr.

Menu