Impostor-komplekset – Slip dit faglige mindreværd

Impostorkomplekset forside af bogenDet er ikke, hvad du er, men hvad du tror, du er

Er du skuffet over dig selv, fordi du burde have opnået meget mere? Frygter du, at de andre opdager, hvor lidt du i virkeligheden kan og ved? Føler du dig som en fiasko, selvom du udefra set klarer dig godt? Hvis du kan genkende følelserne, har vi tre gode nyheder til dig:

  1. Der findes et navn for det, du kæmper med: Impostorkomplekset.
  2. Du er langt fra alene – der er mange, der har det ligesom dig.
  3. Med denne bog i hånden kan du gøre noget ved det!

Impostor-komplekset er hverken en diagnose eller noget, der kommer udefra. Det er et mønster, der findes i dit hoved – og det kan brydes!

Med viden, vejledning og gennemprøvede øvelser giver bogen en trin-for-trin-guide til et mere realistisk og hjælpsomt billede af dine egne evner.

Gennem erkendelse af dit problem og træning i, hvordan du kan håndtere det, viser bogen dig, hvordan du slipper de invaliderende følelser af mindreværd. Hvert af bogens trin har levende og konkrete beskrivelser af, hvordan den ene af bogens forfattere, der selv har kæmpet med impostor-komplekset, har overvundet det.

Impostor-komplekset bliver ofte også betegnet impostor-fænomenet eller impostor-syndromet.


Køb Impostor-komplekset

Pris 300 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om bogens forfattere

Rebekka J. Knudsen

Rebekka J. Knudsen

Rebekka J. Knudsen er cand.mag. i medievidenskab fra Århus Universitet og Université de Paris XIII. Medejer af Kile Kommunikation, som blandt andet arbejder med analyser, public affairs og taleskrivning med temaer som energi, klima og biodiversitet i centrum. Mange års erfaring med arbejde for politiske organisationer og forskningsinstitutioner. Mindst lige så mange års erfaring i at være stærkt impostor-ramt.

 

 

 

 

Ann C. Schødt

Ann C. Schødt

Ann C. Schødt har siden 2012 arbejdet med personlig og professionel udvikling for de 10 % bedst begavede og/eller særligt sensitive i Potentialefabrikken. Foredragsholder, erhvervsblogger og forfatter inden for flere genrer. Mangeårig specialist i impostor-fænomenet, personligheds- og intelligenstest, boreout og motivation. Uddannet HD i Organisation & Ledelse, RelationsCoach og efteruddannet på Jung Instituttet.


 

Fakta om bogen

Impostor-komplekset
– Slip dit faglige mindreværd

Af Ann C. Schødt & Rebekka J. Knudsen
192 sider
ISBN (trykt bog): 978-87-93535-58-9
Pris: 300 kr.
ISBN (e-bog): 978-87-93535-59-6
Pris: ca. 210 kr.
Udkommer 22.9.2020

Menu