Hold mig

Hold mig - Sue Johnson– En vejviser til varig kærlighed

De fleste af os vil på et eller andet tidspunkt møde muren i et kærlighedsforhold. Følelserne bliver uhåndterbare og uenighederne uløselige. Vi gentager de smertefulde mønstre og pludselig synes forholdet til den, vi elsker, faretruende skrøbeligt. Vi trækker os tilbage i tavshed for at forsvare os selv. Vi sårer hinanden, kritisere, raser og anklager, selvom vi egentlig ønsker det modsatte. For mange af os er det værste, at både vores egne og den andens reaktioner virker uforståelige. Hvad er det, der sker? Og hvordan stopper vi den onde cirkel og holder kærligheden i live?

Budskabet i Hold mig er enkelt: Fokuser på det følelsesmæssige fundament i jeres parforhold og anerkend, at I er følelsesmæssigt knyttet til og afhængige af hinanden på stort set samme måde, som et barn er afhængig af en forældre for at få omsorg, trøst og beskyttelse. Vi kan forbedre eller redde et parforhold ved at være tilgængelige, responsive og engagerende over for hinanden, og ved at genetablere den følelsesmæssige kontakt. Ved at fokusere på de afgørende øjeblikke i jeres forhold, fra det at genkende Dæmondialoger over til Tilgivelse af sår, kan I gennem bogens syv helende samtaler se de hændelser, som har formet jeres parforhold. Bogens mange historier og konkrete øvelser gør den oplagt for par, der vil lære at bearbejde disse hændelser for at skabe et trygt grundlag for varig kærlighed.

Nyt dansk forord ved psykolog Jette Simon.


Køb Hold mig af Sue Johnson

Pris 298 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om forfatteren til Hold mig
Sue Johnson - Hold migSue Johnson er en af verdens mest anerkendte parterapeuter. Hun er klinisk psykolog og forskningsprofessor. Har skrevet flere fagbøger om parterapi og underviser og vejleder i emotionsfokuseret parterapi (EFT) i hele verden. EFT har vundet stort indpas på verdensplan. Den har opnået en forbløffende succesrate på 75 % med resultater, der er langvarige, og den er kåret som den mest succesfulde parterapiform af New York Times.

Lær mere om forfatteren Sue Johnson og EFT: www.drsuejohnson.com, www.iceeft.com og www.dkceft.dk.


Sagt om bogen Hold mig
”Et budskab til alle par og terapeuter som der er stort behov for, og jeg anbefaler den til alle.”
– Harville Hendrix, ph.d., forfatter til Getting the Love You Want og Receiving Love.

”Endelig en vejviser til Emotionsfokuseret parterapi. Dr. Johnsons fantastiske videnskab, humor og praktiske visdom er endelig tilgængelig for os alle. Jeg kunne ikke vælge en klogere, varmere og mere reel guide til denne rejse.”
– John Gotmann, ph.d., forfatter til bestselleren The Seven Principles for Making Marriage Work.

”En bog som i sandhed er revolutionerende og banebrydende… den mest betydningsfulde, værdifulde bog for par, som er udgivet i det enogtyvende århundrede.”
– Barry McCarthy, ph.d., forfatter til Getting it Right the First Time.

”Fantastisk! … Hold Mig blander de bedste forskningsresultater med praktiske råd fra en omsorgsfuld og passioneret praktikker. Denne fantastiske bog vil være til stor nytte for par, som forsøger at finde deres vej til bedre kommunikation og mere tilfredsstillende måder at være sammen med hinanden på. Bravo!”
– Daniel J. Siegel, dr. ved UCLA School of Medicine.

”Dr. Sue Johnson er den mest nytænkende bidragsyder til parterapien, indenfor de sidste tredive år. Denne bog vil berøre dit hjerte, stimulere dit sind og give dig nogle praktisk anvendelige strategier til at forbedre dit ægteskab. Den vil med det samme være en klassikker.”
– William J. Doherty, ph.d. og praktiserende familieterapeut.

”Dr. Sue Johnson har endelig skrevet den bog, som er uundværlige for alle forelskede par … Bogen er banebrydende indenfor selvhjælps-genren, og den er ikke blot en praktisk og brugervenlig guide til, hvordan man skaber et kærligt og varigt parforhold, den er også en introduktion til den nye videnskab om kærlighed og tilknytning.”
– Gail Palmer, par- og familieterapeut, The American Journal of Family Therapy.

Hold mig er et værdifuldt bidrag til parterapien … Dette er en bog, som jeg vil anbefale til mine klienter, mine elever og kolleger”
– Marina Dorian, ph.d., The Family Psychologist.

Anmeldelse af Hold mig
Fakta om bogen

Hold mig
En vejviser til varig kærlighed
Af Sue Johnson
Sidetal: 280 sider
Originaltitel: Hold me tight. Seven Conversations for a Lifetime of Love
Oversat af Steen Rassing
ISBN 978-87-92542-67-0 (trykt bog)
Pris: 298 kr.
ISBN 978-87-92542-68-7 (e-bog)
Pris: cirka 208 kr.
Læs indholdholdsfortegnelse, forord og introduktion her (pdf) >>

Menu