At lykkes

At lykkes - Martin E. P. Seligman – en perspektivrig positiv psykologi om lykke og trivsel

“… jeg bryder mig faktisk ikke om ordet lykke, som er så overrendt, at det næsten er blevet meningsløst. Det er et ubrugeligt begreb i videnskab eller for et hvilket som helst praktisk mål for uddannelse, terapi, politik eller blot for forandring af det personlige liv. Positiv psykologis første skridt går ud på at opløse „lykke“-monismen i mere brugbare termer.” (Seligman)

Hvad er et godt liv?
Sådan formulerer den internationalt anerkendte psykolog og ophavsmand til positiv psykologi Martin Seligman nødvendigheden af at nytænke lykke, positivitet og trivsel. At lykkes er Seligmans første bog i ti år. Med udgangspunkt i sit banebrydende arbejde om optimisme, motivation og karakterstyrker undersøger han, hvad et godt liv er – for individer, organisationer og nationer.

Trivsel
Lykke alene giver ikke livet mening, selv om det er en væsentlig del af tilværelsen. Ud over positive emotioner, engagement og meningsfylde fokuserer Seligman på, at et liv i trivsel også rummer positive relationer og fordrer, at man har mulighed for at bruge sine evner. At trives er at lykkes, at man er bevidst om egne styrker og aktivt anvender dem.

Bogens opbygning og målgruppe
Seligmans engagerende argumentation for trivselsteorien er for den erfarne læser en velskrevet opdatering af, hvor positiv psykologi står i dag, videnskabeligt og teoretisk såvel som metodisk og i praksis. Den nye læser, som vil have en introduktion til teorien, får her en grundbog til et nyt fag om et vigtigt emne. At lykkes er skrevet til alle, der beskæftiger sig med menneskelig vækst og trivsel, sundhed, terapi, pædagogik, uddannelse, økonomi og politik.

Nyt dansk forord af Hans Henrik Knoop, formand for det Europæiske Netværk for Positiv Psykologi.


Køb At lykkes af Martin E. P. Seligman

Pris 348 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om forfatteren til At lykkes
Martin E. P. Seligman - At lykkesMartin E. P. Seligman (født 1942) er Zellerbach familieprofessor i psykologi ved University of Pennsylvania og bor tæt på Philadelphia med sin familie. Han arbejder med tillært hjælpeløshed, depression, optimisme, positiv psykologi og Komplet soldatertræning. Seligman er leder af the Positive Psychology Center ved University of Pennsylvania. Han er velkendt i akademiske og kliniske kredse og er en bestsellerforfatter. Han har skrevet 20 bøger og 200 artikler om motivation og personlighed. Hans bøger er blevet oversat til 25 sprog. Bedst kendt er hans bøger Authentic Happiness og Learned Optimism. Seligman er en hyppig forelæser i hele verden, bl.a. i England, hvor han er knyttet til regeringens nye nationale trivselsprojekt.


Se video med Martin E. P. Seligman


Fakta om bogen At lykkes

Se bogens indholdsfortegnelse (pdf) >>
Læs bogens forord (pdf) >>
Læs bogens danske forord (pdf) >>

At Lykkes
– en perspektivrig positiv psykologi om lykke og trivsel
Af Martin E. P. Seligman
Oversat af Tom Bøgeskov
Sidetal: 324
Originaltitel: Flourish – A Visionary New Understanding of Happiness and Well-being
ISBN 978-87-92542-19-9 (trykt bog)
Pris: 348 kr.
ISBN 978-87-92542-20-5 (e-bog)
Pris cirka: 245 kr.

Menu