Meningen med livet?

Ved du, hvad livets mening er?

Meningen med livet af Christoffer Boserup SkovHar du nogensinde undret dig over, hvad meningen med livet er? Og om der overhovedet er en mening? Det har du højst sandsynligt, fordi du er et menneske – vi stiller jo netop alle det spørgsmål.

I Meningen med livet? Otte svar og en hulens masse spørgsmål af Christoffer Boserup Skov bliver du præsenteret for otte forskellige positioner, der hver især giver et svar:

  • Meningen med livet er nydelse
  • Meningen med livet skaber du selv
  • Meningen med livet er at føre slægten videre
  • Meningen med livet er sociale fællesskaber
  • Meningen med livet er Gud
  • Meningen med livet er videnskaberne
  • Meningen med livet er æstetik
  • Meningen med livet er … der er ingen mening

På denne vis vil du blive ført igennem idéhistorien på en anderledes, inspirerende og let måde, der stimulerer og aktiverer din undren over meningen med livet. Du vil støde på en masse kritiske spørgsmål undervejs, små konkretiserende og perspektiverende fakta og en vidende og humoristisk fortæller.

Tegneren Malte Burup Jelshøj har skabt de mange stemningsfulde, smukke og til tider drillende illustrationer, der i egen ret inspirerer og befordrer tanker.

Bogen kan læses af alle, der ønsker at blive udfordret på egne meninger og til at tage kritisk stilling til et af alle tiders største spørgsmål.


Christoffer Boserup Skov: Meningen med livet?Om forfatteren til Meningen med livet
Christoffer Boserup Skov (f. 1976) er filosof, forfatter, foredragsholder og meget mere. Han er uddannet cand.mag. i filosofi og psykologi og har en master i retorik og formidling. Christoffer Boserup Skov har skrevet flere bøger om filosofi – både til børn og voksne. Han er blandt andet forfatter til de populære børnebøger om drengen Sebastian og senest til Mennesket i verden – en grundbog i filosofi.

Som en rød tråd i Christoffer Boserup Skovs forfatterskab løber stor fortælleglæde, spænding og humor samt de allestedsnærværende filosofiske spørgsmål og begreber.

Læs mere om forfatteren på: www.christofferboserupskov.dk


Fakta om bogen

Meningen med livet?
Otte svar og en hulens masse spørgsmål
Af Christoffer Boserup Skov
Illustreret af Malte Burup Jelshøj
136 sider
ISBN (trykt bog) 978-87-92542-73-1
ISBN (e-bog) 9788792542748
Omslag af Camilla Lykkegaard Ainill
Udkommer 16. juni 2014
Læs indholdsfortegnelse og forord her (pdf) >>
Bogen er udsolgt fra forlaget.

Menu