Længsel

Længsel af Mogens PahuusHvem kender ikke til længsel? Som i udlængsel eller længsel efter en kæreste. Eller som den uro og bestandige søgen, der kendetegner hverdagen i et samfund, der konstant presser i retning af forandring og fornyelse.

Har vi i længslen at gøre med noget dybt og værdifuldt i os selv, eller fører længslen os ud i drømmeri og virkelighedsfjerne vildfarelser?

Livsfilosof Mogens Pahuus undersøger i denne lille bog længslens to hovedformer, som er knyttet til henholdsvis virketrang og fællesskabstrang. Pahuus beskriver længsel som en higen efter selvvirkeliggørelse og livsopfyldelse, der både kan fare vild og lede os til en form for uendelighed, evighed og fuldkommenhed i den givne tilværelse.


Køb Længsel

Pris 59 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om bogens forfatter

mogens_pahuus_laengselMOGENS PAHUUS er mag.art. i filosofi og professor ved Aalborg Universitet. Han forener ofte filosofien med litteraturen og beskæftiger sig især med etik, livsfilosofi, filosofisk antropologi, humanistisk videnskabsteori, pædagogisk filosofi, politisk filosofi og forfatterskabsanalyser.


Omtale og anmeldelse
Fakta om bogen

Længsel
Af Mogens Pahuus
64 sider
ISBN (trykt bog): 978-87-92542-85-4
Pris: 59 kr.
ISBN (e-bog): 978-87-92542-86-1
Pris cirka: 41 kr.
Gratis læseprøve (epub) >>
Udkommer 10. august 2015

Menu