Karl Marx’ genfærd

Karl Marx’ genfærdKarl Marx’ genfærd er en billedbog om en af vor tids mest indflydelsesrige skikkelser. I bogen følger vi Karl Marx’ genfærd gennem hans søgen på en lykkelig slutning på klassekampen.

Jeg aflagde det højtidelige løfte, at jeg ville vie hele mit liv til at bekæmpe alt, hvad der ydmyger, slavebinder, nedbøjer og mishandler mennesker. Især ville jeg finde frem til Markedet, denne troldmand fra helvede, og gøre det af med det én gang for alle, til alles bedste.

Læs og oplev udvalgte dele af bogen Karl Marx’ genfærd her (som pdf-filer):


Køb Karl Marx’ genfærd

Pris 88 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om serien Den lille abstraktion
Karl Marx’ genfærd er den første danske oversættelse i en serie på 15 illustrerede filosofibøger for alle mellem 9 og 99 om de mest betydningsfulde tænkere gennem tiden. De øvrige bind tæller blandt andet Descartes og Einstein.

Som undervisningsmateriale / Karl Marx’ genfærd i klasselokalet
Karl Marx’ genfærd er også velegnet til undervisning i for eksempel dansk, historie og samfundsfag. Bogen kan blandt andet bruges som temamateriale om en af de væsentligste tænkere i vor tid eller som en alternativ indføring i teori om arbejde, værdi og marked.


Om forfatteren og illustratoren
Ronan de Calan (forfatter) underviser i videnskabsfilosofi ved universitetet. Han er aldrig blevet forfulgt af politiet, og han har aldrig været nødt til at flygte ud af landet. Ikke desto mindre nærer han varme følelser og en beundring uden grænser for den mand, han kalder ”Sohos profet”: selveste Karl Marx.

Donatien Mary (illustrator) slår sig ned i Paris efter at have gennemgået en mindre uddannelse i Strasbourg, gifter sig med den charmerende Fanny og udgiver sin første bog som forfatter, De sidste dinosaurer, i 2024. Han udgiver selvfølgelig også mange andre bøger, som finder et publikum, og han dør altså ikke af mangel på interesse fra offentligheden.


Fakta om bogen

Karl Marx’ genfærd
Ronan de Calan (forfatter) & Donatien Mary (illustrator)
64 sider – illustreret
Oversat af Ole Lindegård Henriksen
ISBN (trykt udgave)
978-87-92542-39-7 Pris: 88 kr.
ISBN (e-bog)
978-87-92542-40-3 Pris: cirka 62 kr.
Udkommet 25. juni 2012

Menu