Hvad tænker du om livet?

Hvad tænker du om livet?Tænk selv–bøgerne er lavet til alle, som har lyst til at tænke selv og til at jonglere med spørgsmål, som handler om alle de vigtige ting – om en selv og de andre, om livet og om den verden, vi lever i. Tænk selv-bøgerne er en hjælp for voksne, som vil tale sammen med børn, og ikke bare give dem færdige svar.

Bøgerne er fyldt med humoristiske tegninger, der sætter fantasien i gang og hjælper forståelsen på vej, når de mange spørgsmål forbindes med kendte situationer fra børn og voksnes hverdag.

I Hvad tænker du om livet? møder du seks store spørgsmål og mange svar. Men de bedste svar er dem, du selv giver – alene eller sammen med andre.

  • Hvordan får du et lykkeligt liv?
  • Bliver du en vinder?
  • Hvorfor er livet hårdt?
  • Hvorfor findes der mennesker?
  • Hvorfor lever vi?
  • Hvorfor skal vi dø?

oscar_brenifierOm forfatteren
Oscar Brenifier er ph.d. i filosofi og underviser. Han rejser rundt i Frankrig og mange andre lande for at sætte gang i filosofiske workshops for voksne og filosofisk praksis for børn. Han har udgivet adskillige bøger på fransk, der henvender sig til både børn, unge, voksne og undervisere. Hans bøger er oversat til mere end tyve forskellige sprog.

Læs mere på Oscar Brenifier website her >>


Fakta om bogen

Hvad tænker du om livet?
Oscar Brenifier (tekst) &
Jérôme Ruillier (tegninger)
96 sider, illustreret
Pris: 150 kr.
ISBN: 978-87-92542-04-5
Originaltitel: La Vie, c’est quoi?
Oversat fra fransk af Mette Sanggaard Schultz
Udgivelsen er støttet af:
Culturesfrance/Ministère francais des
Affaires étrangères et européennes
BOGEN ER UDSOLGT

Menu