Hvad tænker du om følelser?

Hvad tænker du om følelser?Er det bedst at være alene eller sammen med venner? Hvordan ved du, at dine forældre elsker dig? Er du jaloux på dine søskende? Hvorfor skændes du med dine venner? Er det godt at være forelsket? Er du bange for at tale alene foran klassen?

Tænk selv-bøgerne
Tænk selv-bøgerne er lavet til alle, som har lyst til at tænke selv, og til at jonglere med spørgsmål, som handler om alle de vigtige ting – om en selv og de andre, om livet og om den verden, vi lever i. Tænk selv-bøgerne er en hjælp for voksne, som vil tale sammen med børn, og ikke bare give dem færdige svar.

Bøgerne er fyldt med humoristiske tegninger, der sætter fantasien i gang og hjælper forståelsen på vej, når de mange spørgsmål forbindes med kendte situationer fra børn og voksnes hverdag.

I “Hvad tænker du om følelser?” møder du seks store spørgsmål og mange svar. Men de bedste svar er dem, du selv giver – alene eller sammen med andre.


Køb Hvad tænker du om følelser?

Pris 150 kr. inkl. moms, ekskl. levering


oscar_brenifierOm forfatteren
Oscar Brenifier er ph.d. i filosofi og underviser. Han rejser rundt i Frankrig og mange andre lande for at sætte gang i filosofiske workshops for voksne og filosofisk praksis for børn. Han har udgivet adskillige bøger på fransk, der henvender sig til både børn, unge, voksne og undervisere. Hans bøger er oversat til mere end tyve forskellige sprog.

Læs mere på Oscar Brenifier website her >>


Anmeldelser og omtale
Fakta om bogen

Hvad tænker du om følelser?
Oscar Brenifier (tekst) & Serge Bloch (tegninger)
ISBN: 978-87-92542-02-1
Pris: 150 kr.
96 sider, illustreret
Originaltitel: Les sentiments, c’est quoi?
Oversat fra fransk af Mette Sanggaard Schultz
Udgivelsen er støttet af:
Culturesfrance/Ministère francais des Affaires étrangères et européennes

Menu