Albert Einsteins lysshow

Albert Einsteins lysshowDen unge Einstein får til opgave at installere lysshowet til Oktoberfesten i München. Han får hjælp af sin søster Maja og dværgkasteren Niels Bohr. Men installationen ender katastrofalt, og Albert må give sig i kast med universets love for at redde situationen og deres skind. Lysets hastighed, tidsrejser og tilfældighed er blot nogle af hans udfordringer.

Bogen er filosofi fortalt på en enkel og morsom måde, rigt illustreret og i flotte farver. Albert Einsteins lysshow er tredje bog i serien Den lille abstraktion.

Til filosofiinteresserede mellem 9 og 99 år. Egnet som undervisningsmateriale i folkeskolens store klasser og gymnasiet.


Køb Albert Einsteins lysshow

Pris 88 kr. inkl. moms, ekskl. levering

Køb e-bog hos www.saxo.com


Om serien Den lille abstraktion
Albert Einsteins lysshow er en del af en serie på 15 illustrerede filosofibøger for alle mellem 9 og 99 om de mest betydningsfulde tænkere gennem tiden. De øvrige bind tæller blandt andet Descartes og Einstein.

Som undervisningsmateriale / Albert Einsteins lysshow i klasselokalet
Albert Einsteins lysshow
er også velegnet til undervisning i for eksempel dansk, historie og samfundsfag. Bogen kan blandt andet bruges som temamateriale om en af de væsentligste tænkere i vor tid eller som en alternativ indføring i teori om arbejde, værdi og marked.


Om forfatteren og illustratoren
Da han var barn, elskede Frédéric Morlot at jonglere, trylle og spille violin. Efter studier ved l’École Polytechnique blev han til sidst matematiker og synes, at intet er så smukt som loven om kvadratisk reciprocitet.

Anne-Margot Ramstein er født på øen Réunion, hvor hun levede, indtil hun blev optaget på kunsthåndværkerskolen i Strasbourg. Hun er illustrator og byder på smukke overraskelser.


Anmeldelser og omtale
Fakta om bogen

Albert Einsteins lysshow
Fréderic Morlot (tekst) og
Anne-Margot Ramstein (illustrationer)
64 sider - gennemillustreret
ISBN (trykt bog) 978-87-92542-47-2
Pris 88 kr.
ISBN (e-bog) 978-87-92542-48-9
Pris: cirka 66 kr.

Menu