Bøger fra Forlaget Mindspace


Bøger om filosofi - Forlaget MindspaceDe filosofiske bøger
Filosofibøger til børn og filosofiske klassikere. Dyk ned i spørgsmål om erkendelsesteori og viden, livsfilosofi og etik hos bl.a. Maturana og Polanyi eller lær børn den filosofiske tankegang med humor, flotte billeder og øvelser, der både kan læses i hjemmet og i skolen.

Se filosofiske bøger her >>


Bøger om psykologi - Forlaget MindspaceDe psykologiske bøger
Læs om narrativ praksis, social konstruktion, systemiske tankegange, positiv psykologi og psykoterapi i bøger, der henvender sig til professionelle, studerende og til dig, som vil arbejde med dig selv.

Se de psykologiske bøger her >>


Bøger om pædagogik - Forlaget MindspaceDe pædagogiske bøger
Hvordan skaber man fælles trivsel i skolen? Hvordan inddrager man eleverne for at forebygge frafald i uddannelserne? Eller hvorfor kan filosofi i skolen få eleverne til at tænke selvstændigt? På baggrund af en anerkendende tilgang giver bøgerne cases og metoder, så teorierne kan omsættes til hverdagens praksis.

Se de pædagogiske bøger her >>


Bøger om mediation og mindfulness - Forlaget MindspaceBøger om meditation og mindfulness
Læs om kunsten at meditere af mestrene selv, Thich Nhat Hanh og Matthieu Ricard. Lær at være opmærksomt tilstede i din krop, dit sind, dine relationer og i verden. Og ikke mindst som forælder til et lille barn.

Se bøger om meditation og mindfulness her >>


Bøger om ledelse og organisation - Forlaget MindspaceBøger om ledelse og organisation
Læs om Coordinated Management of Meaning (CMM) og systemiske tankegange inden for organisationer og ledelse. Bøgerne giver både teoretiske vinkler og redskaber, der kan bruges direkte i organisationen såsom tankerne bag det uperfekte lederskab og mere konkret, hvordan man løser konflikter mellem enkeltpersoner og skaber kulturforandringer i en hel organisation.

Se bøger om ledelse og organisation her >>


Bøger om sprog - Forlaget MindspaceBøger om sprog
Læs om, hvordan man kan kommunikere på en måde, der inkluderer alle. Til alle der arbejder med formidling, fra journalister til kancellister.

Se bøger om sprog her >>


Bøger om mediation og mindfulness - Forlaget MindspaceBogserie: AFTRYK
Visse idéer sætter aftryk og væver sig ind i det store kludetæppe af fortløbende samtaler, som vi kalder for filosofi og videnskab, tænkning og kultur. De rummer noget, der ikke er tænkt før, som sætter nye dagsordner, omvender eller overskrider. Serien AFTRYK har sat sig for at udgive denne slags tekster, nu i danske oversættelser ledsaget af oplysende introduktioner. De er korte og vedkommende filosofiske skrifter, der har haft en væsentlig virkningshistorie.

Se bogserien AFTRYK her >>


Bogserie: Skolen for livet - Forlaget MindspaceBogserie: Skolen for livet
Bogserien ’Skolen for livet’ tager fat på nogle af de mest grundlæggende spørgsmål om de færdigheder, vi bruger til at finde os til rette med det moderne livs udfordringer. På den måde er serien også et bud på et moderne dannelsesrepertoire.

Se bogserien Skolen for livet her >>


Menu