Nyhedsbrev

Nyhedsbreve fra Forlaget Mindspace

Vælg et eller beggge:

  • Nyt fra Forlaget Mindspace
    Dette nyhedsbrev vil holde dig orienteret om nye udgivelser og spændende arrangementer. Nyhedsbrevet udkommer cirka hver anden måned.
  • Abonnement på Relationel Praksis
    Du kan gratis tilmelde dig et abonnement på tidsskriftet Relationel Praksis.

Udfyld formularen. Stjernemarkerede felter skal udfyldes *Hvad du vil modtage fra os – sæt hak:


Vælg det format du ønsker at modtage e-mails i:


Om nyhedsbrev og mailingliste
Når du tilmelder dig forlagets mailingliste, vil vi bruge de oplysninger, du giver os (navn og e-mail-adresse), til at komme i kontakt med dig og sende dig information om nye bogudgivelser, arrangementer og markedsføring fra forlaget. Vi behandler dine oplysninger med respekt og giver dem ikke videre til andre bortset fra til vores nyhedsbrevs-leverandør Mailchimp. Se mere nedenfor.

Nyhedsbrevet udkommer cirka 10 gange årligt.

Afmelding fra mailinglisten
Du kan til enhver tid ændre mening og afmelde dig vores liste ved at klikke på afmeldingslinket i footeren af enhver e-mail, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på kontakt@forlagetmindspace.dk. Du kan også afmelde dig via linket her:

Du kan til hver en tid afmelde dig vores mailing-liste. Klik her >>

Nyhedsbrevssystem: Mailchimp
Forlaget Mindspace bruger det amerikanske mailsystem Mailchimp til håndtering af forlagets mailingliste og til udsendelse af vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig forlagets nyhedsbrevet, giver du samtidig samtykke til, at dine data (navn og e-mail-adresse) overføres til forlagets konto hos Mailchimp, som håndterer data i henhold til deres regler for privatliv. Du kan læse disse regler her. Forlaget Mindspace har indgået en datahådteringsaftale med Mailchimp, og dine data bliver opbevaret på en sikker server og deles ikke med andre.

Følg os på Facebook

Menu