Debatmøder om robusthed


Robusthed, resiliens og livsduelighed er på dagsordenen i undervisningsverdenen og i arbejdslivet. Men hvad er robusthed, og hvordan får det grobund? Er det et individuelt eller et kollektivt anliggende? Forfatterne bag en ny bog ”Robusthed i praksis – individuelt og kollektivt” sætter disse spørgsmål til debat, når DPU inviterer til debatmøder i Aarhus og København i oktober 2017.

Robusthed bliver i stigende grad en nødvendighed i nutidens samfund, hvor hastighed, forandringer og krav om fleksibilitet hele tiden øges. Hvis vi vil møde denne udfordring klogt, er det vigtigt, at vi sætter fokus på at øge både den individuelle og den kollektive robusthed i hverdagen. Forhold som følelsesmæssig selvindsigt og reguleringsevne, oplevelse af mening, mulighed for fordybelse og utilgængelighed, vedholdenhed og samarbejdsevne, engagement og mestring kan øge vores trivsel og robusthed. Men samtidig kræver det en forståelse af, at det er et fælles ansvar, og at robusthed ikke er noget, der kan pålægges den enkelte.

Spørgsmål om, hvordan man kan udvikle robusthed privat, på arbejdspladserne og i samfundet, står i centrum, når DPU, Aarhus Universitet i samarbejde med forlaget Mindspace inviterer til to fyraftensarrangementer – i Aarhus den 10. oktober og i København den 26. oktober – i anledning af udgivelsen af ”Robusthed i praksis – individuelt og kollektivt”. På møderne vil der bl.a. blive kastet lyst over, hvorfor robusthed er relevant lige nu. Hvad betyder det, hvordan skaber følelsesregulering robusthed, og hvordan gøres det?

Se programmet og læs mere om oplægsholderne ved mødet i Aarhus den 10. oktober
Se programmet og læs mere om oplægsholderne ved mødet i København den 26. oktober


Tid og sted i Aarhus

  • Tirsdag den 10. oktober, 2017, kl 16.30 – 18.30
  • DPU, Aarhus Universitet, Nobelparken, lokale 1482-105 – Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C

Priser og tilmelding i Aarhus

  • Deltagergebyr inkl. bogen Robusthed i praksis (inkl. moms): 375 kr.
  • Deltagergebyr uden bog (inkl. moms): 125 kr
  • Særlig nedsat pris for studerende uden bog (inkl. moms): 75 kr

Tilmeld dig her (Aarhus)


Tid og sted i København

  • Torsdag den 26. oktober, 2017,kl. 16.30 – 18.30
  • DPU, Aarhus Universitet, Festsalen, lokale A220, Tuborgvej 164, 2400 København NV

Priser og tilmelding i København

  • Deltagergebyr inkl. bogen Robusthed i praksis (inkl. moms): 375 kr.
  • Deltagergebyr uden bog (inkl. moms): 125 kr
  • Særlig nedsat pris for studerende uden bog (inkl. moms): 75 kr

Tilmeld dig her (København)